Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου με WordPress

Σε αυτό το άρθρο επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα wordpress themes και plugins για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων.

Μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου θα πρέπει να έχει τις εξής βασικές δυνατότητες:

  1. Πλαίσια για μεγάλες εικόνες
  2. Responsive Σχεδιασμό
  3. Εισαγωγή και άλλης γλώσσας
  4. Φόρμα online κράτησης

 

Τα 4 καλύτερα wordpress themes για ιστοσελίδα ξενοδοχείου που επιλέξαμε είναι: το Santorini Resort, το SixtyOne, το Paradise Cove, το Optimizer και το Hotelia.

Επίσης επιλέξαμε και διάφορα plugins που θα κάνουν την ιστοσελίδα να λειτουργεί άψογα για κάθε χρήστη.

 

  • Για την δημιουργία του photo gallery μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Photo Gallery, ένα WordPress plugin που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις slideshows με τις φωτογραφίες που επιθυμείς και να τις εισάγεις στα posts ή τις σελίδες του site σου.
  • Ένα ακόμα plugin που μπορεί να προβάλλει reviews στο site σου είναι το Google Places Reviews, το οποίο εμφανίζει καταχωρημένα Google reviews.
  • Ο έλεγχος διαθεσιμότητας και η δυνατότητα της online κράτησης, αποτελούν τις δύο βασικότερες λειτουργίες σε ένα site ξενοδοχείου, το Booking Calendar είναι το plugin που σου λύνει τα χέρια.
  • Τέλος, σημαντικό ρόλο, παίζει και η τοποθεσία του ξενοδοχείου, αλλά και οι οδηγίες για το πώς θα φτάσει ο πελάτης σε αυτό. Το WP Google Maps, είναι ένα plugin με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις έναν custom χάρτη.

 

Πηγή άρθρου: blog.tophost.gr/plugins-themes-site-ξενοδοχείου/